Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Великий геометричний набір EDX education 38111C

Уточніть наявність
Артикул: 38111C

Ці картки з завданнями є відмінним інструментом для розвитку дитячих навичок та вмінь. Нижче описані деякі з них:

  1. Складання картинок та візерунків з мозаїки - такі завдання допомагають розвивати дрібну моторику та координацію рухів дитини. Крім того, вони сприяють розвитку уяви, фантазії та творчого мислення.

  2. Основи геометрії та знайомство з геометричними фігурами - завдання на цю тему розвивають логічне мислення дитини та допомагають зрозуміти основні поняття геометрії.

  3. Вивчення кольорів - завдання, пов'язані з вивченням кольорів, сприяють розвитку сприйняття кольору та допомагають дитині навчитися розрізняти кольори.

  4. Сортування за кольорами та формами - такі завдання розвивають увагу, концентрацію та зосередженість дитини, а також допомагають навчитися розрізняти та класифікувати предмети за кольорами та формами.

  5. Вивчення послідовностей та понять «більше», «менше», «рівно» - завдання, пов'язані з вивченням послідовностей та чисел, сприяють розвитку логічного мислення та допомагають дитині навчитися порівнювати числа та розуміти поняття «більше», «менше», «рівно».

  6. Розвиток дрібної моторики, логічного мислення, фантазії та уяви - всі завдання на картках допомагають розвивати ці важливі навички та вміння у дитини.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

1 860 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Країна виробник Тайвань
Вік від 3 років
Комплектація 1 рівень: 50 кольорових геометричних блоків, 18 кілочків 3 форм (коло, трикутник, квадрат), 3 шнурівки, 54 картки із завданнями тощо.
2 рівень: 200 маленьких кілочків 4х кольорів, 60 дерев'яних геометричних фігур, 36 шнурувальних намистин у 3х формах (куб, циліндр, куля) та 6 кольорах, 25 навчальних карток, 2 шнурівки, квадратна перфорована дошка для створення мозаїки з кольорових кілочків.
3 рівень: геоборд з круговою схемою, 20 гумок різного розміру, 60 геометричних фігур 5 форм, 2 розмірів, 3 кольорів (коло, трикутник, квадрат, прямокутник, шестикутник), 50 деталей GeoStix, панель з 4 спінерів, 2 сортувальних кола, 25 двосторонніх карток із завданнями.
Бренд EDX education
Вгору