Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Велотренажер магнітнийOnyx Hop-Sport HS-2070 Onyx Сірий

Уточніть наявність
Артикул: HS-2070 Onyx Сірий

Велотренажер HS-2070 - ідеальний вибір для тих, хто бажає покращити свою форму або займається рекреаційним спортом. Його ергономічний дизайн, надійна система опору та сучасний комп'ютер забезпечують високу ефективність тренувань. Обираючи цей велотренажер, ви можете очікувати покращення своєї фізичної форми, збереження часу та грошей, які зазвичай витрачаються в залі.

Вага 7 кілограмів маховика забезпечує ефективне та безпечне виконання вправ без навантаження на суглоби. Система магнітного опору ізольована заглушувальною панеллю, що забезпечує тиху роботу. Ви можете вибрати один з 8 рівнів навантаження, щоб оптимізувати інтенсивність тренувань та поступово підвищувати її.

Для мотивації та контролю стану вашого тренування, велотренажер оснащений дисплеєм, який відображає головні параметри руху: час тренування, відстань, калорії, швидкість та пульс. Чутливі сенсорні датчики пульсу встановлені на ручках керма, тож використовуйте їх, оскільки правильний ритм серцебиття є ключовим елементом, що допомагає досягти цілей тренувань.

Армована сталева конструкція та нековзкі педалі з фіксуючими ремінцями забезпечують безпеку під час тренувань. Зручне м'яке сидіння регулюється по вертикальній та горизонтальній осях, що дозволяє налаштувати параметри тренажера під свої потреби.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

9 968 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-2070 Onyx Сірий
Бренд Hop-Sport
Розмір 90х41х120 см (ДхШхВ)
Максимальне навантаження, кг 120 кг
Вага 21 кг
Вгору