Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Велотренажер магнітний Spark Hop-Sport HS-2080 Spark Чорно-бірюзовий

Уточніть наявність
Артикул: HS-2080 Spark Чорно-бірюзовий

Тренажер з ергономічним дизайном, надійною системою опору та сучасним комп'ютером гарантує високу ефективність вправ. Завдяки 9-кілограмовій системі маховика, вправи можна виконувати ефективно та безпечно, не навантажуючи суглоби. Тренажер працює надзвичайно тихо завдяки системі магнітного опору, яка ізольована заглушувальною панеллю. Зручність та ефективність тренувань забезпечує 8 рівнів навантаження, що дозволяє оптимально підібрати інтенсивність тренувань та поступово її підвищувати.

Для мотивації та моніторингу стану під час тренувань, велотренажер обладнано дисплеєм, який відображає найважливіші параметри руху: час тренування, пройдену дистанцію, калорії, швидкість та пульс. Щоб досягти мети тренувань, дуже важливо користуватись чутливими сенсорними датчиками пульсу на ручках керма.

Велотренажер має армовану сталеву конструкцію та нековзкі педалі з фіксуючими ремінцями, що забезпечує безпеку під час кожного тренування. Крім того, зручне м'яке сидіння регулюється по вертикальній та горизонтальній осях, щоб забезпечити максимальний комфорт для користувачів. Завдяки компактним розмірам та транспортним роликам, велосипед можна розмістити в будь-якому зручному для вас місці та тренуватись без перешкод.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

12 488 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-2080 Spark Чорно-бірюзовий
Бренд Hop-Sport
Розмір 132 х 48 х 97 см (В х Ш х Д)
Максимальне навантаження, кг 120 кг
Вага 27 кг
Вгору