Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Велотренажер магнітний Eos Hop-Sport HS-045H Eos Синій

Уточніть наявність
Артикул: HS-045H Eos Синій

Цей велотренажер - легкий та компактний, що дозволяє з легкістю помістити його в будь-якому помешканні. Використання велотренажера допомагає працювати зі значною кількістю м'язів, що сприяє "випаленню" жиру, розвитку стрункості тіла, зміцненню ніг та спини, поліпшенню кровообігу і загальному фізичному стану.

Незважаючи на його компактні розміри, конструкція тренажера з армованої сталі є дуже стійкою і надійною. Нековзні педалі з фіксуючими ремінцями забезпечують безпеку під час кожного тренування, а пластикові насадки на ніжках захищають підлогу від пошкоджень. Ви можете зручно налаштувати тренажер на свій зріст, оскільки висота сидіння регулюється.

Завдяки 8 рівням навантаження можна налаштувати оптимальну інтенсивність тренувань і поступово її підвищувати. Велосипед оснащений повністю ізольованою 5,5-кілограмовою системою маховика, що забезпечує безшумні та комфортні тренування для користувачів будь-якого рівня підготовки.

Тренажер оснащений комп'ютером і легко зрозумілим дисплеєм для моніторингу стану користувача. Під час вправ показується поточна швидкість, тривалість тренувань, відстань, кількість спалених калорій і пульс. Чутливі сенсорні датчики в тренажері забезпечують точний вимір пульсу, дозволяючи досягти більшої ефективності занять.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

8 248 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-045H Eos Синій
Бренд Hop-Sport
Розмір 122 х 41 х 68 см (В х Ш х Д)
Максимальне навантаження, кг 120 кг
Вага 17,5 кг
Вгору