Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Велотренажер електромагнітний + мат Solid iConsole+ Hop-Sport HS-100H Solid iConsole+ Сірий

Уточніть наявність
Артикул: HS-100H Solid iConsole+ Сірий

Напівпрофесійний велотренажер - ідеальний вибір для рекреаційного спорту та зміцнення м'язів та схуднення. Цей тренажер має просту та міцну конструкцію, що робить його ідеальним для початківців, а також розширений функціонал та високу якість, що припадає до смаку досвідченим користувачам.

Армована сталева конструкція та нековзкі педалі з фіксуючими ременями гарантують безпеку під час тренувань. Зручне сидіння може бути налаштоване за вертикальною та горизонтальною осями, а висота керма також може бути змінена, щоб забезпечити комфорт відповідно до потреб користувача.

Електромагнітна система маховика вагою 14,5 кілограмів забезпечує плавний рух, навіть при зміні рівня навантаження, і, що найважливіше, працює майже безшумно. Заняття на велотренажері не створюють навантаження на коліна, тому вони є абсолютно безпечними для суглобів.

Для мотивації та моніторингу стану користувача, велотренажер оснащений дисплеєм, який показує найважливіші параметри руху, включаючи час тренування, пройдену дистанцію, калорії, швидкість, пульс, ват-контроль та H.R.C. Також доступні 12 цільових програм тренування. Комп'ютер має 4 профілі користувача, що дозволяють налаштовувати параметри та зберігати дані тренувань всіх членів родини.

Комп'ютер з чотирма профілями користувачів, які можуть налаштовувати параметри та зберігати дані тренувань для всіх членів родини. Кермо має чутливі сенсорні датчики пульсу, які обов'язково потрібно використовувати, оскільки правильний ритм серцебиття є ключовим елементом для досягнення мети тренування. Функція Body Fat вимірює рівень жиру в організмі, а Test Recovery дозволяє перевірити ефективність тренування. Тренажер також сумісний з додатком iConsole+, який розширює функціонал, зберігає та систематизує всі дані про тренування. Ви можете розмістити свій телефон чи планшет на спеціальній підставці, з'єднатися з комп'ютером за допомогою Bluetooth, задати маршрут у будь-якій точці світу та віртуально "проїхати" по ньому, переглядаючи вулиці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

28 228 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-100H Solid iConsole+ Сірий
Бренд Hop-Sport
Розмір висота 144,5 / ширина 52 / довжина 115
Максимальне навантаження, кг до 150 кг
Вага 38 кг
Вгору