Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Велотренажер електромагнітний + мат Apollo iConsole+ Hop-Sport HS-090H сріблястий

Уточніть наявність
Артикул: HS-090H сріблястий

Конструкція велотренажера з армованої сталі та нековзкі педалі з фіксуючими ремінцями гарантують безпеку під час тренування. Зручне сидіння можна регулювати за вертикальною та горизонтальною осями, а також змінювати висоту керма і кут нахилу рульового управління. Це дозволяє максимально комфортно налаштувати параметри тренажера під свої потреби.

Велотренажер оснащений електромагнітною системою махового колеса вагою 13 кілограмів, що забезпечує плавний рух навіть при перемиканні рівня навантаження. Ця система майже не виробляє шуму. Тому заняття на велотренажері є безпечними для суглобів та не створюють навантаження на коліна.

Для того, щоб забезпечити мотивацію та моніторинг стану під час тренувань на велотренажері, він оснащений інтуїтивно зрозумілим дисплеєм, що відображає основні параметри руху, такі як: час тренування, дистанцію, калорії, швидкість, пульс, ват-контроль, H.R.C. Також, доступно 12 цільових програм тренування для урізноманітнення занять. Комп'ютер має можливість налаштування параметрів та зберігання даних тренувань для чотирьох профілів користувачів, що дозволяє всім членам сім'ї налаштувати параметри зручно для них.

На ручках керма встановлені чутливі сенсорні датчики пульсу, які необхідно використовувати, оскільки правильний ритм серцебиття є ключовим елементом, який допомагає досягнути поставленої мети тренувань. Рівень жиру в організмі можна виміряти за допомогою функції Body Fat, а також використовувати test recovery, щоб перевірити ефективність тренувань.

Крім того, велотренажер сумісний з додатком iConsole+, який розширює функціонал, зберігає та систематизує всі дані про тренування. За допомогою підставки для телефону або планшета та підключення до комп'ютера через Bluetooth, можна задати маршрут у будь-якій точці світу та "проїхати" його, переглядаючи вулиці.

Після тренування не потрібно переживати, що кімната залишиться схожою на спортзал, оскільки тренажер легко переміщується завдяки зручним транспортним колесам.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

24 928 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-090H сріблястий
Бренд Hop-Sport
Розмір розміри тренажера: довжина 111 см / ширина 55 см / висота 148 см
підключення до мережі - 230 V, довжина кабелю - 150 см
розміри коробки: 103х75,5х28 см
підключення до мережі - 230 V, довжина кабелю - 150 см
розміри коробки: 103х75,5х28 см
Комплектація 12 тренувальних програм + оцінка відсотка жиру в організмі, включаючи ручну програму, орієнтовану на час, калорії, відстань, частоту пульсу
показання комп'ютера: час тренування, пройдена дистанція, калорії, швидкість, пульс, WATT-контроль, H.R.C., Body Fat, функція Recovery
наявність Bluetooth - 4.0
наявність USB-отвору
регулювання кута нахилу керма
регулювання сидіння вертикально та горизонтально
нековзкі педалі з ременями-фіксаторами
наявність регульованих ніжок
наявність роликів для транспортування
тримач для мобільного пристрою
тримач для пляшки
Максимальне навантаження, кг 150 кг
Вага 37,8 кг
Вгору