Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Спортивний комплекс Воркаут Happy Park W008

Уточніть наявність
Артикул: W008

Даний спортивний комплекс розроблений спеціально для проведення тренувань на свіжому повітрі. Він оснащений різноманітним обладнанням, яке дозволяє ефективно тренувати різні групи м’язів. Спортивний комплекс відрізняється своєю універсальністю, багатофункціональністю та простотою в експлуатації. Він складається з рукоходів, брусів, шведської стінки, драбини та турніків різної висоти. Це дає можливість проводити різні вправи для розвитку мускулатури та координації рухів

 Комплекс допоможе вам зміцнити м'язи спини, рук, ніг та живота. Також його можна використовувати для проведення ігор та спортивних змагань на свіжому повітрі.

Товар відповідає європейським нормам та правилам будівництва атракціонної техніки в Україні, що забезпечує безпеку та якість виготовлення.

Матеріал: товстостінний метал, який відповідає ДСТУ та ГОСТ, порошкова фарба, а також вологостійка фанера 1 сорту та дерев'яні бруски розміром 10 * 10 мм. Вони покриті ізолятором та двома шарами колорованого лаку на водній основі, який є безпечним для використання дітьми та екологічно чистим. Лак виробляється компанією "Ilva" (Італія).

Використані метизи нержавіючі або оцинковані, та мають захисні пластикові стакани та ковпачки. Спосіб встановлення забезпечує неможливість демонтажу (бетонування каркасу ігрових елементів та закладних опорних брусів).

Гарантійний термін експлуатації цього товару становить 24 місяці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

93 500 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Бренд Happy Park
Розмір ДхШхВ - 6710х3700х2405 мм
Вік від 12 років
Артикул W008
Наявність Уточніть наявність
Ціна 93500.00
Вгору