Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Спортивний комплекс Воркаут Happy Park W002

Уточніть наявність
Артикул: W002

Workout - спортивний комплекс для тренувань на вулиці, що включає в себе модулі для ефективного тренування різних груп м'язів. Його оснащення включає різноманітні засоби для виконання вправ, такі як гімнастичні кільця, турніки з різним хватом і рукохід.

Спортивний комплекс є універсальним та багатофункціональним, забезпечуючи можливість виконання багатьох різних вправ. Крім того, його простота в експлуатації дозволяє використовувати його навіть для початківців. Таким чином, спортивний комплекс Workout стане ідеальним вибором для тих, хто хоче тренуватися на свіжому повітрі та розвивати свої м'язи у комфортних умовах.

Матеріал: товстостінний метал, який відповідає ДСТУ та ГОСТ, порошкова фарба, а також вологостійка фанера 1 сорту та дерев'яні бруски розміром 10 * 10 мм. Вони покриті ізолятором та двома шарами колорованого лаку на водній основі, який є безпечним для використання дітьми та екологічно чистим. Лак виробляється компанією "Ilva" (Італія).

Використані метизи нержавіючі або оцинковані, та мають захисні пластикові стакани та ковпачки. Спосіб встановлення забезпечує неможливість демонтажу (бетонування каркасу ігрових елементів та закладних опорних брусів).

Гарантійний термін експлуатації цього товару становить 24 місяці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

34 320 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Бренд Happy Park
Розмір ДхШхВ - 3158х1674х3015 мм
Вік від 12 років
Артикул W002
Наявність Уточніть наявність
Ціна 34320.00
Вгору