Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Спортивний куточок Волошка Стандартний комплект Ірель 320144 210 см

Уточніть наявність
Артикул: 320144 210 см

Шведська стінка є дійсно універсальним спортивним пристроєм, який може бути встановлений в будь-якому місці, будівлі фітнес-клубу, квартири або навіть на вулиці. Використання шведської стінки триває не одне століття, і до сьогодні вона вважається найфункціональнішим спортивним тренажером.

Однією з великих переваг шведської стінки є можливість встановлення на неї додаткових спортивних аксесуарів, таких як турніки, бруси, дошки або лавки для пресу та спини, боксерські груші, а також дитячі мотузкові набори, які включають кільця, канат, трапецію, драбинку та інше. І все це займає мінімум місця.

При виготовленні спортивного кутка використовується високоякісна деревина сосни або ясена, всі деталі тщательно обробляються і покриваються кількома шарами безпечного, без запаху лаку, що забезпечує довговічність шведської стінки.

Використання твердих порід дерева, таких як ясен, бук або граб, у виготовленні перекладин дозволяє витримувати навантаження до 120 кг. Розміщення елементів мотузкового набору можливе як з правого, так і з лівого боку.

Спортивний куток на основі шведської стінки підійде для всієї родини: батьки зможуть використовувати верхній турнік для підтягування, а діти з радістю освоюватимуть всі елементи мотузкового набору.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

5 680 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Розмір висота - 210, 225 або 240 см
ширина: шведська стінка – 80см, верхній турнік – 87см
виступ верхнього турніку вперед - 60см
кількість перекладин на шведській стінці – 9/10шт, на верхньому турніку – 2шт
діаметр перекладин – 40/42 мм
Матеріал
боковини: шведська стінка та турнік - сосна/ перекладини: шведська стінка, турники, мотузкова драбинка та трапеція - ясен/ кільця виточені із міцної водостійкої фанери/ мотузка в елементах мотузкового набору - поліпропілен/ канат - бавовна
Максимальне навантаження, кг перекладини: шведська стінка і верхній турнік - 120 кг; елементи мотузкового набору - 60 кг
Комплектація Шведська стінка
Стаціонарний турнік
Навісні сходи
Трапеція
Канат
Кільця
Артикул 320144 210 см
Бренд Ірель
Вгору