Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Батут з зовнішньою або внутрішньою сіткою Hop-Sport 8ft (244cm) внутрішня сітка - чорний/синій

Уточніть наявність
Артикул: 8ft (244cm) внутрішня сітка - чорний/синій

Батут може стати ідеальним місцем для активного відпочинку як для дітей, так і для дорослих, особливо якщо він встановлений у саду або на присадибній ділянці. Стрибки на батуті допомагають організму насичуватися ендорфінами, що ефективно сприяють зниженню жиру та нарощуванню м'язів, а також зміцнюють його, розвивають вестибулярний апарат та збільшують витривалість.

Конструкція батута виготовлена з міцного металу, що забезпечує його максимальну надійність навіть під час активного використання. Батут легко витримує навантаження до 150 кг! Пружини на батуті надійно захищені спеціальною накладкою з пружною піною, що допомагає уникнути випадкових ударів або подряпин.

Всі моделі батутів від Hop-Sport виробляються відповідно до європейського стандарту PN-EN 71-14 та мають сертифікат якості від британської компанії Intertek - лідера в наданні послуг у сфері незалежної експертизи, контролю та випробувань.

Крім того, батут надзвичайно легко збирається, а етапи його монтажу точно описані в інструкції по збірці, що робить його ще більш зручним для використання.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

10 888 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул 8ft (244cm) внутрішня сітка - чорний/синій
Максимальне навантаження, кг 150 кг
Матеріал
Матеріал сітки: надміцний поліетилен 100 г/м2. Матеріал мату: еластичний поліпропілен товщиною 275 г/м2 (висока стійкість до УФ)
Бренд Hop-Sport
Наявність Уточніть наявність
Гарантійний термін, міс. 24
Вгору