Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Спінбайк Bravo Hop-Sport HS-045IC Bravo Синій

Уточніть наявність
Артикул: HS-045IC Bravo Синій

Велоергометр або спінбайк - ідеальний варіант для тих, хто не любить монотонних тренувань. Відмінність велоергометра від звичайного велотренажера полягає в тому, що посадка на ньому ідентична тій, що на професійному велосипеді. Ви можете їхати як сидячи, так і стоячи, залежно від положення рук на кермі.

Система ланцюгового приводу спінбайка в поєднанні з механічною гальмівною системою на основі маховика вагою 18 кг забезпечує плавну роботу велосипеда. Велотренажер характеризується тихою роботою, стильним дизайном та міцною конструкцією зі сталевих профілів та надійними механічними деталями.

Зручність використання спінбайка забезпечується великим, м'яким кермом, регульованим за висотою та оснащеним сенсорними датчиками пульсу, а також регульованим горизонтально та вертикально сидінням. Ергономічна форма керма дозволяє використовувати різні положення рук. Багатофункціональний комп'ютер показує параметри, такі як відстань, кількість спалених калорій, швидкість, пульс, час та функція сканування.

Спінбайк має нековзкі педалі з фіксаторами та аварійним гальмом. Посилення конструкції та вирівнювальні ролики, вбудовані в задній стабілізатор, забезпечують безпеку під час виконання вправ. Після тренування можна легко перемістити тренажер, використовуючи транспортні ролики.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

16 267 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-045IC Bravo Синій
Бренд Hop-Sport
Розмір 127х50,5х116,5 см
Максимальне навантаження, кг 120 кг
Вага 41 кг
Вгору