Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Регульована парта для дитини Sentire FunDesk Sentire Blue

Уточніть наявність
Артикул: Sentire Blue

У парти є простора надбудова з трьома полицями, шухлядою, підставкою для книг і спеціальною перфорацією, призначеною для кріплення додаткових аксесуарів.

Стільниця парти розділена на дві зони і додатково обладнана трьома шухлядами, дві з яких мають внутрішній поділ на секції, що сприяє зручному зберіганню речей.

Для забезпечення безпеки дитини всі кути парти мають заокруглену форму, а на механізмі регулювання висоти та ніжках встановлені пластикові накладки. Вони не лише забезпечують захист, але також мають декоративну функцію.

Завдяки знімному важелю, можна швидко й просто регулювати висоту парті. У комплекті також є спеціальна наклейка від виробника з детальною таблицею, яка вказує оптимальну висоту стільниці, що відповідає зросту дитини.

Стільницю можна зафіксувати під кутом від 0° до 60°, залежно від потреби (наприклад, під час письма, читання або малювання). Газліфт-система забезпечує надійність та плавний рух.

На задній стінці парті є спеціальні отвори, які можна використовувати для кріплення додаткових аксесуарів.

У вбудованій полиці знаходиться висувна підставка для книг, що дозволяє звільнити більше місця на головній робочій поверхні.

Ніжки мають спеціальні регульовані пластикові шайби, які зменшують ковзання парті і запобігають її хитанню при нерівностях підлоги.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

13 890 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Бренд FunDesk
Розмір 1200 x 650 x 540 -760 mm
Матеріал
МДФ, метал
Вгору