Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Орбітрек магнітний Focus Hop-Sport HS-003C Focus Золотистий

Уточніть наявність
Артикул: HS-003C Focus Золотистий

Магнітний орбітрек Focus є високоякісним обладнанням, яке дозволяє кожному тренуватися вдома незалежно від віку, статі та фізичної підготовки. Цей еліптичний тренажер залучає всі групи м'язів, що забезпечує ефективність тренувань, комфорт та безпеку.

Стійка конструкція орбітрека забезпечує стабільність навіть під час інтенсивних тренувань. Нова 9-кілограмова система маховика забезпечує плавну та безперебійну роботу при зміні навантаження, а також забезпечує надзвичайно тиху роботу, що дозволяє займатися в будь-який зручний час, не турбуючи інших мешканців будинку.

Орбітрек має 8 рівнів регулювання магнітного опору, що дозволяє поступово збільшувати навантаження для отримання швидких та довготривалих результатів. Багатофункціональний комп'ютер з РК-дисплеєм дозволяє контролювати прогрес тренувань, а датчики серцевого ритму дозволяють вибрати інтенсивність вправ відповідно до ваших потреб.

Завдяки компактним розмірам та зручним транспортним роликам, орбітрек можна легко перемістити та зберегти у шафі після закінчення тренування, не турбуючи вас нагадуваннями про тренажерний зал у вашій кімнаті.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

11 668 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-003C Focus Золотистий
Бренд Hop-Sport
Розмір 152,5 х 65 х 100,5 см (ВхШхД)
Максимальне навантаження, кг 120 кг
Вага 27,5 кг нетто / 31,5 кг брутто
Вгору