Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Орбітрек електромагнітний Buzz 2020 Hop-Sport HS-070C Buzz 2020 Червоний

Уточніть наявність
Артикул: HS-070C Buzz 2020 Червоний

Ця модель орбітрека є єдиним передньопривідним пристроєм в лінійці бренду, який має унікальну електромагнітну систему навантаження, що практично не має аналогів на ринку. Орбітрек виготовлено відповідно до високих європейських стандартів якості, використовуючи тільки сучасні компоненти, тому він задовольнить потреби найвимогливіших користувачів.

Завдяки масивній конструкції, що важить 51 кілограм, цей тренажер є дуже стабільним, що дозволяє проводити вдома тренування на найвищому рівні. Ергономічний дизайн та широкі нековзкі педалі забезпечують комфорт та безпеку під час тренування, не створюючи надмірного навантаження на коліна.

Система махового колеса вагою 18 кілограмів працює потужно та плавно, без ривків при зміні навантаження і, що є дуже важливо, майже не чутно. Для зручності користувача, пристрій має 16 рівнів електромагнітного опору, які дозволяють поступово збільшувати інтенсивність тренувань, що сприяє швидкому досягненню довготривалих результатів.

Орбітрек обладнано функціональним комп'ютером та дисплеєм, який відображає найважливіші показники тренування, такі як час, відстань, швидкість, калорії та пульс. Крім того, користувач може контролювати свою серцеву діяльність за допомогою чутливих сенсорних датчиків, які розташовані на ручках стійок.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

26 888 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-070C Buzz 2020 Червоний
Бренд Hop-Sport
Розмір 169 х 62 х 165 см (ВхШхД)
Максимальне навантаження, кг 150 кг
Вага 51 кг
Вгору