Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Набір з лавою HS-1055 Pro, штангами та гантелями Titan 115 кг з ABS покриттям Hop-Sport Elitum Titan 115 кг + 1075 PRO

Уточніть наявність
Артикул: Elitum Titan 115 кг + 1075 PRO

Такий набір - це ідеальне рішення для повноцінних силових тренувань. Збалансований склад набору, підібраний професійним тренером, забезпечить ефективне і безпечне тренування всіх груп м'язів. ABS-пластикові диски, високоякісні грифи і надійна тренувальна лавка забезпечують комфорт і довговічність під час тренувань. Гарантія на лавку - 2 роки, на штанги та гантелі - 5 років, що підтверджує високу якість товару.

Цей набір створений для ефективних та зручних тренувань у домашніх умовах або у спортивних залах. Грифи універсального діаметру гарантують сумісність з більшістю дисків, а суцільнолиті сталеві грифи забезпечують високу міцність та надійність під час використання. Пластикове ABS-покриття дисків захищає як підлогу від пошкоджень, так і самі диски від подряпин. Тренувальна лавка дозволяє здійснювати різноманітні вправи для різних груп м'язів, а регульована спинка допомагає налаштувати її зручно для кожного користувача. Завдяки надійній фіксації дисків за допомогою гайок Вейдера та можливості легко змінювати навантаження в процесі тренування, цей набір є ідеальним вибором для всіх, хто прагне досягти своїх фітнес-цілей. Додатково можна придбати бліни на штангу, щоб збільшити навантаження з часом.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

15 327 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул Elitum Titan 115 кг + 1075 PRO
Бренд Hop-Sport
Вага 115 кг
Комплектація Лавка тренувальна HS-1055 Pro - 1 шт, гриф прямий - 1 шт, гриф W-подібний - 1 шт, гриф 45см - 2 шт, диски 10 кг - 6 шт, диски 5 кг - 4 шт, диски 2,5 кг - 4 шт, диски 1,25 кг - 6 шт, гайки Вейдера - 8 шт
Вгору