Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Набір дерев'яних іграшок Ліс SABO concept F01gn3

Уточніть наявність
Артикул: F01gn3

Ця іграшка - дерев'яний ліс SABO concept, допомагає розвивати творче та образне мислення, дрібну моторику та баланс, стимулює фантазію та віру в свої сили у вашої дитини. Ліс складається з різноманітних дерев різної породи та розміру, відтінки оформлені у скандинавському дизайні з мінімалістичними формами. Цей дерев'яний ліс екологічний та безпечний для діток, виготовлений з української відбірної деревини - липи, яка не містить шкідливих смол і лаків. Кожне дерево покрите фарбою високої якості на водній основі фінського виробництва, а це підтверджено українським та міжнародним сертифікатом безпеки та якості.

Граючись із дерев'яним лісом, ваша дитина розвиває координацію рухів та моторику пальчиків, формує творче мислення та фантазію, навчається розрізняти кольори та відтінки, а також розвиває почуття краси та уяви. Така іграшка стане прекрасним подарунком для вашої дитини та допоможе їй розвиватись всебічно та цікаво.

Іграшки від SABO concept мають сертифікати та продаються на ринках України, США, Канади, ЄС, Англії та Австралії. Вони відповідають міжнародним стандартам якості та безпеки.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

1 150 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул F01gn3
Розмір Ширина дерев від 3 до 5 см., висота від 5 до 15 см.
Матеріал
дерево (липа / береза), фарба на водній основі
Країна виробник Україна
Бренд SABO concept
Вік від 3 років
Вгору