Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Функціональна регулююча парта-трансформер для підлітка Cubby Tulipa Grey Без полиці для книг FunDesk Tulipa Grey без полки для книг

Уточніть наявність
Артикул: Tulipa Grey без полки для книг

FunDesk Tulipa - це інноваційна та сучасна дитяча парта, яка маю можливість регулювання висоти та нахилу стільниці. Це робить її ідеальним вибором для навчання дітей будь-якого віку.

Дизайн парти Cubby Tulipa вражає своєю сучасністю та простотою. Вона виготовлена з високоякісних та довговічних матеріалів і має можливість регулювання висоти стільниці від 520 до 760 мм, що забезпечує надійну підтримку вашій дитині протягом усього шкільного періоду.

Стільниця також має функцію нахилу. Вона поділена на дві зони - статичну і нахилу. Рухома частина стільниці може змінювати кут нахилу від 0° до 50°.

Статична зона стільниці призначена для розміщення настільного світильника, органайзера для ручок і олівців або ноутбука.

Особливістю парти є вбудована висувна скринька, яка забезпечує комфортне зберігання зошитів, книг та канцелярських приладдя, дозволяючи дитині мати все під рукою.

FunDesk Tulipa виготовляється тільки з високоякісних і безпечних матеріалів. Стільниця виконана з МДФ товщиною 18 мм, а опори з пофарбованої сталі, які мають захисні пластикові накладки.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

7 290 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Бренд FunDesk
Розмір Розмір коробки: 1060 x 710 х 200 мм
Товщина стільниці: 18 мм
Діапазон зміни висоти парти: 520-760 мм
Комплектація Стіл - 1 шт.
Подарунки компанії
Матеріал
МДФ, сталь, PP, PVC, ABS
Вік від 7 років
Вага нетто / брутто: 30,50 / 26,00 кг
Вгору