Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Хулахуп з масажером Hop-Sport HS-4806

Уточніть наявність
Артикул: HS-4806

Хулахуп - відмінний засіб для ефективного схуднення. Це обладнання має 48 спеціальних масажних кульок, які надають правильну стимуляцію тіла під час тренування. Ці кульки надійно натискають на м'язи живота, спини, стегон і сідниць.

Хулахуп ідеально підходить для корекції фігури. Це простий і ефективний пристрій, який допомагає позбутися надлишкової жирової тканини в області живота. Вправи з хулахупом допоможуть зменшити об'єм талії і покращити ваше самопочуття. Вони сприяють утворенню пружного тіла, міцних м'язів, швидкому спалюванню жиру і загальному поліпшенню фізичного стану.

Після кількох днів тренувань ви зможете вміло маневрувати обручем, рухаючи його вгору і вниз, що масажує ваше тіло. Під час тренування хулахуп створює сильний тиск на м'язи, що може спричинити дискомфорт на початку, але з часом цей відчуття зникають.

Збирання хулахупу займає всього кілька хвилин. Він складається з 8 компонентів, які добре взаємодіють один з одним, і спеціальний захист запобігає їх від'єднанню під час тренування. В розкладеному стані хулахуп займає мало місця, тому ви можете легко брати його з собою куди завгодно.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

1 617 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-4806
Вага 0,9 кг
Розмір діаметр: 103 см
Бренд Hop-Sport
Наявність Уточніть наявність
Комплектація 8 різнокольорових секцій
48 масажних кульок
Вгору