Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Іграшка з дерева Пірамідка SABO concept T03tr3

Уточніть наявність
Артикул: T03tr3

Для дітей пірамідка є необхідною грашкою, яка сприяє розвитку координації та дрібної моторики рук. За допомогою неї діти вчаться розмірів і понять, таких як "більший" / "менший", "під" / "над", "вище" / "нижче" і т.д.

Гра з пірамідкою - це веселий процес: діти будують вежі, катають кільця та ловлять їх (що допомагає розвивати реакцію), використовують як шаблони для малювання кіл. Крім того, діти активно граються кільцями в уявних іграх: вони можуть бути островами, доріжками, човнами, тарілочками, колесами або будь-чим, що вони можуть уявити.

Для того, щоб діти зрозуміли красу та складність світу, іграшки мають приглушені глибокі кольори, які не обмежені яскравими зеленим, жовтим, синім та червоним.  Граючись з такими відтінками, діти можуть асоціювати їх з різними природними явищами, квітами, фруктами та матеріалами, що розширює кругозір дитини.

Фарба на іграшках не перекриває візерунок дерева, що додає їм особливості та неповторності. Іграшки ретельно гладкі та відшліфовані, що дозволяє дітям насолоджуватись їхнім дотиком і приємно гратись з ними. Однак, іноді вони можуть бути трохи оксамитовими на дотик, що залежить від типу дерева.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

850 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул T03tr3
Розмір 20*12*12 см
Матеріал
дерево (липа / береза), фарба на водній основі
Країна виробник Україна
Бренд SABO concept
Вік від 1 до 4 років
Вгору