Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Іграшка-балансир з натурального дерева Веселка Міні SABO concept M02jn3

Уточніть наявність
Артикул: M02jn3

Іграшки вигляду веселки сприяють розвитку дитини, покращують її координацію та зміцнюють дрібну моторику рук. Менші діти користуються веселкою як головоломкою, намагаючись скласти її з сімох дуг, що допомагає їм вивчати розміри та форми. Пізніше дитина засвоює різноманітні кольори та поняття "більше-менше", "вище-нижче", "коротше-довші", "ширше-вужче" та інші.

Старші діти навчаються балансуванню, ставлячи найбільшу дугу верхівкою догори, та розвивають концентрацію, будуючи різноманітні балансуючі конструкції. Використовуючи ігровий діапазон з арками веселки, діти можуть будувати лабіринти та тунелі для автомобілів, використовувати їх як гори та багаторівневі конструкції, грати на них іншими улюбленими іграшками, використовувати арки як колиски або гірки для фігурок та займатись багатьма іншими цікавими іграми. 

Елементи набору мають унікальний візерунок дерева, оскільки фарба не приховує його, а навпаки - підкреслює його красу. Вони мають гладку поверхню та ретельно відшліфовані, щоб діти могли насолоджуватись грою і комфортно тримати їх у руках. Іноді іграшки можуть мати трохи оксамитову текстуру на дотик, але це залежить від типу дерева, з якого вони виготовлені. Важливо, що всі іграшки від SABO concept сертифіковані та абсолютно безпечні для дітей.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

450 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул M02jn3
Розмір 17*8.5*4 см
Матеріал
дерево (липа / береза), фарба на водній основі
Країна виробник Україна
Бренд SABO concept
Вік від 1 до 5 років
Вгору