Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Горизонтальний велотренажер магнітний Pulse 2020 Hop-Sport HS-060L Pulse 2020 Червоний

Уточніть наявність
Артикул: HS-060L Pulse 2020 Червоний

Цей тренажер має багато переваг, зокрема особливу конструкцію, яка дозволяє займатися без шкоди для здоров'я, навіть людям з медичними протипоказаннями до більшості видів силових навантажень. Під час виконання вправ на горизонтальному велотренажері спина перебуває в розслабленому стані, відсутній біль у суглобах, не з'являється відчуття напруженості в спині та плечах. Горизонтальне положення ніг спрощує доступ крові до серця, що робить кардіотренування більш ефективними.

Конструкція тренажера масивна і виготовлена з армованої сталі, що забезпечує стійкість та стабільність під час виконання вправ. М'яке контурне сидіння гарантує комфорт та правильну підтримку спини, а нековзкі педалі з широкими фіксувальними ремінцями забезпечують безпеку під час тренувань. Регульоване сидіння дозволяє легко пристосувати тренажер до своїх потреб та заданих цілей.

Тренажер оснащений повністю ізольованою 15-кілограмовою системою маховика, яка працює плавно, безперебійно та тихо. Займатися на ньому можна навіть вночі, не боячись розбудити мешканців дому! 8 рівнів навантаження дозволяють оптимально підібрати інтенсивність тренувань і поступово підвищувати її.

Також, для мотивації до регулярних занять та моніторингу стану, тренажер оснащений дисплеєм, на якому відображаються найважливіші параметри руху: час, швидкість, відстань, калорії, ритм серцебиття тощо.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Виберіть колір

17 388 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул HS-060L Pulse 2020 Червоний
Бренд Hop-Sport
Розмір 117,5 х 72 х 156 см (В х Ш х Д)
Максимальне навантаження, кг 130 кг
Вага 47 кг
Вгору