Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Дидактичний набір Фребеля HEGA 243-1

Уточніть наявність
Артикул: 243-1

Розвиваючий Фребеля призначено як для вихователів дошкільних установ, лікарів (психологів, дефектологів, логопедів), так і для домашнього використання у супроводі батьків. Може використовуватись як практичний і теоретичний матеріал для викладачів і студентів педагогічних коледжів та вузів, в дитячих садах, школах, ІРЦ, як наповнення ресурсних кімнат, в сенсорних кімнатах, вдома.

Розвиває: дрібну моторику, тактильну стимуляцію, координацію рухів, увагу, просторову уяву, інтелект, здібност до творчості.

Набір буде відмінним інструментом при проведенні корекційно-розвиваючих занять. Підійде для терапії дітей з ЗПР, СДУГ, ММД, порушенням слуху, мовного порушення, розладів аутистичного спектру.

Усі матеріали подано українською мовою.

Кількість елементів в наборі відповідає модифікації (11 або 14 коробок)

Склад:

Коробка № 1. КОЛЬОРИ (Сенсорні м'ячики) Комплект із 12 різнокольорових парних тактильних м'ячиків на мотузці. Розмір кожного м'ячика не менш 5 см.

Коробка №2. ФОРМИ (Геометричні тіла) Комплект включає основні геометричні фігури: 2 куба, 1 циліндр, 1 сфера. Конструкція забезпечує підвішування, обертання і котіння фігур для наочних експериментів. Розмір фігур не менше 4 см.

Коробка №3. ЧИСЛА (Комплект Куб) Комплект із 8 кубиків, що утворюють куб. Розмір кубика 2,5х2,5х2,5 см. Розмір утвореного куба 5х5х5 см.

Коробка №4. РОЗМІРИ (Комплект Куб) Комплект з 8 цеглинок, що утворюють куб. Розмір цеглинки 5х2,5х1,25 см. Розмір утвореного куба 5х5х5 см.

Коробка №5. СИМЕТРИЧНІСТЬ (Комплект Куб) Комплект з 21 кубика, 6 трикутних призм і 12 чверть кубиків. Розмір утвореного куба 7,6х7,6х7,6 см.

Коробка №6. ПРОПОРЦІЇ (Комплект Куб) Комплект з 12 кубиків, 20 продовгуватих блоків, 12 плоских квадратних блоків і 8 вузьких колон. Розмір утвореного куба 7,6х7,6х7,6 см.

Коробка №7. КВАДРАТ, КРУГ, ОВАЛ (Геометричні фігури) Набір із 8 геометричних фігур: плоских, об'ємних, що утворюють один одного. Розмір максимальної фігури не менш 8,5 см. Розмір найменшої фігури не менше 2 см. Загальна кількість геометричних фігур 138 шт.

Коробка №8. ПРЯМА (Палички) Комплект з паличок: 2,5 см, 5 см, 7,5 см, 10 см, 12,5 см, 15 см. Палички діаметром не менше 1 см круглої форми основних кольорів. Кожен колір і розмір утворюють свій повний комплект за пропорціями. Загальна кількість паличок 84 шт.

Коробка №9. КРИВА (Кільця і Півкільця) Комплект з кілець діаметром: 2,5 см, 3,8 см і 5 см. І півкілець діаметром: 2,5 см, 3,8 см і 5 см. Півкільця одиничного діаметра утворюють кільце. Кільця вкладаються одне в одного. Усі кільця і півкільця кольорові. Загальна кількість фігур 108 шт.

Коробка №10. ТОЧКИ (Фішки) Набір з 8 кольорів круглих фішок розміром не менше 2-х см. Загальна кількість фішок не менше 160 шт.

Коробка №11. КОЛЬОРОВІ ТІЛА (Шнурівка) Комплект включає в себе геометричні фігури - кубик, кульку, циліндр і шнури для нанизування. Усі фігури мають отвори і являю собою намистини для нанизування на шнурки. Усі намистини кольорові - 8 кольорів. 2 шнурки розміром не менше 70 см. Загальна кількість геометричних фігур 96 шт.

Коробка №12. МОЗАЇКА Комплект з мозаїкового поля, фішок на ніжці і шнурків різного кольору. Розмір мозаїкового поля не менше 27х19 см, на 50х33 отворів. Фішки і шнурки основних кольорів. Загальна кількість фішок не менше 100 шт. Загальна кількість шнурків не менше 6 шт.

Коробка №13. ВЕЖА (Комплект Куб) Комплект з трикутних призм і півциліндрів, а також кубів з вирізом під циліндр. Розмір утвореного куба 5х5х5 см.

Коробка №14. АРКИ І ЦИФРИ Комплект з 3-ох розрізаних циліндрів і 9-ти кубиків з цифрами. Усі деталі циліндра кольорові. Зовнішні, внутрішні та середні блоки циліндрів - різних кольорів. Кольори блоків продубльовано на 3 циліндрах. Циліндри поділені відповідно до методики: на 2 частини, на 3 частини, на 4 частини. Кубики з цифрами мають отвори. Загальна кількість деталей 36 шт.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Матеріал

11 250 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Артикул 243-1
Ціна 11250.00
Бренд HEGA
Наявність Уточніть наявність
Вгору