Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб 09:00-21:00

Нд - вихідний

В інший час сайт працює автономно!

0
Мій кошик

Дерев'яний Конструктор SABO concept T04wd3

Уточніть наявність
Артикул: T04wd3

Конструктор - це джерело багатьох ігор, яка дійсно може підвищувати фантазію та креативність. Немає меж для того, що можна створити: корабель, робота, фортецю, будинок або навіть невелике містечко - все залежить від вашої уяви та творчості!

Конструктор є корисною іграшкою з наступних причин:

  1. Він допомагає дитині вивчати геометричні фігури та розвиває дрібну моторику рук.

  2. Будування з конструктора розвиває здатність до довшого сконцентруватися, навчає терпінню, коли деталі падають і дитині доводиться починати спочатку. Це також навчає не здаватися і досягати своїх цілей :)

  3. Коли дитина будує замки, вона вчиться створювати порядок з хаосу, одиниці з купи елементів - це дуже корисна навичка.

  4. Створення конструкцій - це перше знайомство з причинно-наслідковими зв'язками - дитина випробовує гіпотези і бачить, чи працюють вони: чи втримається мій замок на 3 кубиках чи впаде? Скільки кубів я можу скласти один на одне до падіння вежі?

  5. Побудувати щось з уяви досить складно - потрібно розвинути цю навичку, щоб діти навчалися тривимірному мисленню та спробували себе в якості архітектора або дизайнера.

Для того, щоб діти зрозуміли красу та складність світу, іграшки мають приглушені глибокі кольори, які не обмежені яскравими зеленим, жовтим, синім та червоним.  Граючись з такими відтінками, діти можуть асоціювати їх з різними природними явищами, квітами, фруктами та матеріалами, що розширює кругозір дитини.

Іграшки з конструктора мають свої особливості та неповторність, оскільки фарба не перекриває візерунок дерева. Вони гладкі та ретельно відшліфовані, щоб було приємно гратись і тримати в руках, але іноді можуть бути трохи оксамитовими. Це залежить від дерева.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

950 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Замовити швидко

На склад Перевізника або на Вашу адресу.

 

Більше інформації про доставку

Безготівкова форма оплати.

Більше інформації про оплату

Характеристики
Розмір 24*24*4 см
Матеріал
дерево (липа / береза), фарба на водній основі
Вік від 3-ох до 5-ти років
Бренд SABO concept
Артикул T04wd3
Ціна 950.00
Вгору